vrijdag, april 20, 2007

Kennisobjecten

Binnen het nieuwe curriculum van onze opleiding gaan we onder andere gebruik maken van kennisobjecten. Deze ontwikkelen we in samenwerking met onze Interactumpartners. De kennisobjecten worden uitgewisseld op onze Marktplaats. Deze marktplaats is ontwikkeld door Stefan Schuur van de Hogeschool Ipabo. Waarmee hij echt prima werk heeft verricht. Hieronder de presentatie van Marcel Lemmen(Hogeschool De Kempel) en Jolanda de Putter (Marnix) over kennisobjecten zoals die binnen Interactum ontwikkeld gaan worden.
Het project wordt gedragen door de ELO-Expertisegroep. In deze groep zitten ook nog Lisette de Man van Educatieve Faculteit Iselinge, Marald Rouwen van Hogeschool Edith Stein en Frank Maessen van Hogeschool Domstad.

Labels:


permalink| geplaatst door Domstad:| 6:41 a.m.

Reacties: Een reactie posten

<< Home

Over ons

Dit is de weblog van het Expertisecentrum ICT-Educatie van Hogeschool Domstad. Op deze weblog houden wij ontwikkelingen bij over ICT in het onderwijs in de breedste zin van het woord. De missie van het Expertisecentrum ICT-Educatie van Hogeschool Domstad luidt als volgt: "Het op een effectieve en efficiƫnte wijze invulling geven aan de integratie van didactiek en ICT en vormen van leren en professionaliseren in de sector basisonderwijs en het eigen opleidingsonderwijs".

Laatste berichten


werken aan taalontwikkeling met een Grassroots pro...
Presentatie weblog Expertisecentrum ICT-Educatie
Handig die bloggers over ict
Grassroots blijvend succes!
Beeldende vorming en ICT in de onderbouw
Een cross-media-concept
De eerste post

Archief


Zoeken op Weblog


InternetWeblog


Zoeken op WikiKids


RSS

Links
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Gerard Dummer. Make your own badge here.

Ik kijk ook bij:


Nog in te vullen.

Mijn Furl-lijst

Nog in te vullen. Blogger