vrijdag, maart 14, 2008

Studenten werken met media in combinatie met Kunst en Cultuur

Op Domstad hebben 17 studenten zich aangemeld voor de Minor Kunst en Cultuur. In deze minor gaan zij op zoek naar de verbinding tussen media-gebruik en een 'profiel-werkstuk' en een onderzoek op de basisschool. Beide onderdelen zijn van belang bij de aftekening van deze minor. In mei presenteren zij deze bijdragen tijdens een tentoonstelling.

Woensdag 12 maart mochten zij deelnemen aan de docentendag van het Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum. In deze fase van de minor; 'de onderdompeling' doe zij inspiratie op, welke zij zelf in relatie brengen met hun eigen leervragen.

Op deze dag heeft collega Gerard Dümmer ook een workshop gegeven; voor het verslag en zijn bijdrage zie daarvoor ook www.gerarddummer.nl/blog .

Een eerste reactie van de studenten was dat die workshop en de lessen van de Domstad zelf hen ver op weg geholpen hebben.

permalink| geplaatst door ellekeverwaijen:| 1:38 p.m.

Reacties: Een reactie posten

<< Home

Over ons

Dit is de weblog van het Expertisecentrum ICT-Educatie van Hogeschool Domstad. Op deze weblog houden wij ontwikkelingen bij over ICT in het onderwijs in de breedste zin van het woord. De missie van het Expertisecentrum ICT-Educatie van Hogeschool Domstad luidt als volgt: "Het op een effectieve en efficiënte wijze invulling geven aan de integratie van didactiek en ICT en vormen van leren en professionaliseren in de sector basisonderwijs en het eigen opleidingsonderwijs".

Laatste berichten


SMS-wall werkt
Onderwijsinnovaties en ICT
Ict en visieontwikkeling
Filmervaringen
Werkzaamheden bij de Klimop
De tweede dag op de Klimop
Portfoliogebruik op Hogeschool Domstad
YouTube is nu ook in het Nederlands
Levende prentenboeken
Onderzoek in het HBO

Archief


Zoeken op Weblog


InternetWeblog


Zoeken op WikiKids


RSS

Links
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Gerard Dummer. Make your own badge here.

Ik kijk ook bij:


Nog in te vullen.

Mijn Furl-lijst

Nog in te vullen. Blogger