dinsdag, mei 22, 2007

SKPON school gaat multimediaal

De Klimop (1967) is een katholieke basisschool in Nieuwegein in de wijk: Wijkersloot (voorheen Jutphaas). De school heeft in de wijk een verandering van schoolpopulatie meegemaakt. De school doet mee aan het VVE project en werkt met Piramide.

Het doel van dit project is het inzetten van ict als verrijkend middel in een geactualiseerde onderwijssituatie. De opdracht is om samen met het team de school en het onderwijs te actualiseren en te transformeren naar een multimediale school. Zij willen zich als multimediale school profileren en positioneren in de wijk. Binnen de Stichting Katholiek Primair Onderwijs Nieuwegein zal de Klimop een pilot zijn?

Bij dit project zullen ook studenten van Hogeschool Domstad een ondersteunende rol spelen en betrokken worden bij de schoolontwikkeling van de school, net zoals dat in het project “Samen deskundiger” wordt gerealiseerd samen met Kennisnet ICT op school.

Vanuit Hogeschool Domstad zal Irene Harmsen participeren en voornamelijk de procesbegeleiding van haar rekening nemen. Vanuit het Centrum voor ict-educatie zal met name Elleke Verwaijen de trekker zijn, ondersteund door haar collega’s met gespecialiseerde expertise.

Labels: ,


permalink| geplaatst door Frank Maessen:| 8:47 a.m.

Reacties: Een reactie posten

<< Home

Over ons

Dit is de weblog van het Expertisecentrum ICT-Educatie van Hogeschool Domstad. Op deze weblog houden wij ontwikkelingen bij over ICT in het onderwijs in de breedste zin van het woord. De missie van het Expertisecentrum ICT-Educatie van Hogeschool Domstad luidt als volgt: "Het op een effectieve en efficiënte wijze invulling geven aan de integratie van didactiek en ICT en vormen van leren en professionaliseren in de sector basisonderwijs en het eigen opleidingsonderwijs".

Laatste berichten


10.000 boeken in je rugtas
Pandora is dood, lang leve Last.fm!
WikiKids in Maarssen
WikiKids in het Hoger Onderwijs
Video met ondertitel
Gebruikersdag 2007 Natschool
Nieuw Leren of nieuw Doen
Kennisobjecten
werken aan taalontwikkeling met een Grassroots pro...
Presentatie weblog Expertisecentrum ICT-Educatie

Archief


Zoeken op Weblog


InternetWeblog


Zoeken op WikiKids


RSS

Links
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Gerard Dummer. Make your own badge here.

Ik kijk ook bij:


Nog in te vullen.

Mijn Furl-lijst

Nog in te vullen. Blogger